دستور پخت نان فطیر اردبیل

در سایت احمدرضا ahmadrezabarghbani مطلب دستور پخت نان فطیر اردبیل مشاهده می کنید

فطیر نانی را گویند که خمیر آن را مایه (عامل ورآورنده) نزده باشند و برنیامده و نرسیده باشد. زادگاه اصلی فطیر به اذربایجان شرقی بخش مهربان است که از نظر تنوع و خوشمزگی در بهترین حالت است به همین دلیل هم این نان بافت خاصی داشته و حالت بیات شده دارد. در واقع خمیر این نان مانند نان‌های دیگر نرسیده‌است! به بعضی از شیرینی‌هایی که در بعضی شهرهای کشور پخته می‌شود هم فطیر می‌گویند همچنین انواع دیگری از نان و نان شیرینی محلی با نام «فطیر» در نواحی ایران پخته می‌شود که گاه مایه می‌زنند. طرز تهیه نان فطیر اردبیل را در تابناک فرامی‌گیرید.
ممنون بابت بازدید از سایت احمدرضا ahmadrezabarghbani